tiistai 28. lokakuuta 2014

Hulluus huipussaan!

Kaikkihan tietysti tietävät tämän liikennemerkin, joka jäi muistoksi DDR:stä Berliiniin. Itä-Berliinissä ne vielä jopa toimivat, mutta niitä ei haluttu länsipuolelle, vaikka moni olisi siitä ollut iloinen. Nyt tästä Ampelmannista on tehty brändi, jonka ympärillä tuotetaan kaikenlaista krääsää.
Minä ostin neljä pikkurillin kokoista sytkäriä, joista kaksi näytti punaista ja kaksi vihreää. Ajattelin antaa viestivälineiksi pojalle ja hänen avopuolisolleen. Vihreällä olisi saanut mennä, mutta punainen tarkoittanut päänsärkyä. Vaan mitä tapahtuikaan?!
Kassi oli avattu tullissa ja sytyttimet tuhottu yhdessä pienen ruusuvesipullon kanssa. Tämä kerrottiin kaksisivuisella A-nelosella pykälien kera.
Että olen minä hirvittävä terroristi, joka ilmeisesti kykenee rakentamaan pommin ruusuvedestä ja neljästä sytkäristä.
Suomen tullissa kerrottiin, että käytännöt vaihtelevat lentoyhtiöittäin. Ilmeisesti AirBerliinin lennoilla ei kohta saa kuljettaa edes likaisia alusvaatteita, koska niihin on voitu piilottaa hajupommi, joka saa lentokoneen syöksymään suoraan pilvenpiirtäjään, joka syttyy palamaan ja putoaa perseelleen.2 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Kolme kertaa olen kirjoittanut kommenttia - ja joka kerta ne on poistettu. Tämä ei ole kovin luotettava palvelu - en tiedä tuleeko tämäkään teksti näkyviin.

  USA dominoi muuta maailmaa - kuvailin joskus satamissa laivoja mutta tuon kohtalokkaan syyskuun 11:sta päivän jälkeen satamat aidattiin ja ulkopuolisilta pääsy estettiin.
  USA pelkää terrorismia joka tulee heille rahtilaivoilla vieraista satamista ???

  Se uhkaa tappaa heidän mahtavan maailmanvaltansa.

  Missä toivo lakkaa, siinä pelko alkaa.

  "Vain kriisi, joko todellinen tai kuviteltu, johtaa todellisiin muutoksiin. Kriisin puhjetessa riippuu vallalla olevista aatteista, millaisiin toimiin ryhdytään."

  Milton Friedman, kahleetoman kapitalismin kummisetä

  Sokki ja pelko ovat ilmiöitä, jotka synnyttävät sellaista hämmennystä, sellaista vaaraa ja tuhoa, joita suuri yleisö, uhan alla olevan yhteiskunnan tietyt osat/sektorit tai [USA:n] johto eivät kykene ymmärtämään. Luonto voi synnyttää sokkia ja pelkoa tornadojen, hurrikaanien, maanjäristysten, tulvien, suurpalojen, nälänhädän ja kulkutautien muodossa.

  Tämän aikakauden törkeimmät ihmisoikeusrikokset, joita on yleensä pidetty demokratiaa vastustavien hallitusten sadistisina tekoina, itse asiassa tehtiin joko tieten tahtoen suuren yleisön pelottelemiseksi tai valjastettiin radikaalien markkinataloudellisten »uudistusten» pohjustukseksi. Argentiinassa »katosi» 1970-luvulla juntan vallassa ollessa 30 000 kansalaista, joista valtaosa oli vasemmistoaktivisteja.

  VastaaPoista