keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Marx-veljesten kipeät leikkauksetJuha Sipilän hallitus on esitellyt leikkauslistansa, joka kohdistuu pelkästään pieni- ja keskituloisiin ihmisiin.

Se leikkaa niiltä, joilla ei ole mahdollisuutta puolustautua. Se leikkaa eläkeläisiltä ja lapsilta.
Suomen taloudellinen kehitys perustuu tulevaisuudessa entistä enemmän korkeatasoiseen koulutukseen. Silti hallitus heikentää opiskelijoiden asemaa.

Ainakaan Suomen taloudellisen tilanteen parantamisesta tässä ei ole kyse, koska puukko osuu kovimmin juuri niihin, jotka pitävät yllä kotimaista kysyntää. Jo nyt kauppa on vaikeuksissa ja hallituksen toimilla rahan liikkuminen pysäytetään kokonaan.

Edelleen lamaa syventävät Venäjä-pakotteet, jotka koskettavat Suomea enemmän kuin mitään muuta EU-maata.

Kaikkein hyvätuloisimmat ihmiset pääsevät näistä talkoista kuin koirat veräjästä. Heihin kohdistuu vain hienotunteinen vetoomus, joka tuskin tuottaa tulosta. Arkkipiispa Kari Mäkinen sen sijaan lähtee oikeudenmukaisuuden vaatimuksesta ja kehottaa pääministeri Sipilää säätämään myös rikkaille pakkoveron.


Jotain rotia palkkavaatimuksissa! 

Kaiken kukkuraksi hallitus on vielä ryhtynyt vaatimaan yhteiskuntasopimusta, joka muistuttaa eniten kiristystä ja pakottamista. Jos työmarkkinaosapuolet (lue työntekijäpuoli) eivät lupaudu noudattamaan hallituksen vaatimuksia, on tiedossa lisää leikkauksia, lisää ruoskaa ja lisää keppiä. Kyseessä on selvästi tarjous, josta ei voi kieltäytyä.

Sipilän hallituksen toimia kuvaa erinomaisen hyvin seuraava Marx-veljesten videoklippi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti