keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Osa-aikaelämä

Kuva: Kaija Olin-Arvola: Sarjasta Päin seiniä

Kokoomuksen Yle tiesi, että hallitus on kehysriihessään aikeissa käydä kaikenlaisten tukien kimppuun. Ei tietenkään niiden tukien, joita avokätisesti jaetaan kaikkein rikkaimmille, vaan tietysti köyhien. Tähän asti ihminen on ollut joko sairas, työtön tai eläkkeellä tai kodinhoidossa tai vuorotteluvapaalla tai vanhempainvapaalla tai mitä kaikkia näitä elämäntilanteita nyt onkin.

Tulevaisuudessa hän on näitä kaikkia vain osa-aikaisesti ja tulot tietysti ovat sen mukaiset, koska hyvä hallituksemme työväenpuolueineen ja vihreineen hakee epätoivoisesti uusia säästökohteita, jotta rahat riittäisivät paremmin rikkaille pankeille ja eliitin ylläpitämiseen.

Hallituksen suunnitelmissa on osa-aikaistaa kaikki vähäväkisten tuet. Asiaa hallitus on valmistellut suuren hiljaisuuden vallitessa pimeydessä niin kuin varas ainakin.

Uusia verotuskohteita etsitään myös yhteisöistä, jotka ovat vaihtaneet työtä työhön, palvelua palveluun. Yhteisöjen periaatteisiin on kuulunut kahden prosentin vero, jonka käytöstä sen jäsenet ovat itse päättäneet.

Kai tässä sitten on myös kansalaisilla oikeus ruveta osa-aikaveronmaksajaksi. Ja jos elinehdot vielä tästä kapenevat pitää ottaa harkintaan myös osa-aikaelämä. Tai sitten ryhtyä rikoksiin, joista selviää tietysti anteeksi pyytämällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti