sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Nyt naurattaa!


Naurattaa ensin se, että vasemmisto sanoo olevansa köyhien asialla.
 
Sitten naurattaa se, että vasemmisto istuu hallituksessa, joka antaa runsaskätisesti verohelpotuksia kaikkein rikkaimmille.

Seuraavaksi se kieltää tapahtuneen ja sanoo, että asiaan puututaan budjettineuvotteluissa muutaman kuukauden kuluttua.

Naurattaa ihan hemmetisti, kun ministerit Katainen ja Vapaavuori sanovat, että päätös on tehty eikä sitä enää muuteta.

Ministeri Tuomioja sanoo feissarissa, että asiaan palataan ja päätös muutetaan. Tämäkin naurattaa.

Ministeri Ihalainen sanoo tässä nyt olevan pääomalla näytönpaikan, koska sen pitää nyt luoda työpaikkoja. Aivan niin kuin niitä olisi joskus hyvästä tahdosta luotu. Pitäisi ministerien tietää, ettei yhtään työpaikkaa tule armosta, koska ainut tavoite on voittojen maksimoiminen. Kokemuksia historiasta on.

Ministeri Arhinmäki herää asiaan viikko päätöksenteon jälkeen ja asettuu kannalle, että virhe voidaan korjata. Aisankannattajat väittävät, että tämä sekoilu lisää vasemmiston luottamusta. Se vasta naurattaakin.

Se taas ei naurata, kun tilastokeskuksen edustaja väittää, että inflaatio pysyy hintojen korotuksista huolimatta alhaisena. Totta hitossa hän sanoo niin, koska tilastoja manipuloidaan, ettei tarvitse tehdä luvattuja indeksitarkistuksia.

Kokoomuksen Yle välittää kauhu-uutisen, että sokeri tappaa. Lapset iloitsevat sokeriverosta, koska hallitus ajattelee heidän parastaan nostamalla sokeriveroa, joka nostaa kaikkien sokeria sisältävien tuotteiden hintoja. Sähköveronkorotus tulee vastaan kaikessa muussa tämän lisäksi. Tämä jo itkettää.

Mutta mitä tekee maan hallitus: Jatkaa pää pystyssä kohti uusia sekoiluja.

Tästäkin huolimatta: Hyvää pääsiäistä!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti