perjantai 10. tammikuuta 2014

Eläköön Suomi - Kansankapitalismi tulee!

Kuva: Kaija Olin-Arvola: Kansankapitalismi tulee

Eilen illalla demarien puoluetoimisto antoi tiedonannon Ylen uutisten suosiollisella avustuksella: 70 000 suomalaista on noussut yli vähätuloisena pidetyn rajan. Tämä on haastetun Jutta Urpilaisen ansiota tietysti. Hänhän tunnetusti tykkää köyhistä ja kipeistä. Hehhehhehhehehee.
Tämän täydennykseksi paiskasi Mtv-3 naamalle Taru Mäkelän ”rohkean duunarikomedian” Varasto, jonka näyttelijät olivat parasta tähtikaartia: Kari-Pekka Toivonen, Aku Hirviniemi, Minttu Mustakallio, Vesa Vierikko, Esko Salminen, Juha Muje, Hannele Lauri ja Vesku Loiri yhdellä ainoalla repliikillä. Mihin unohtui mtv:n esittelystä Jope Ruonansuu. Hänhän se paras oli. Ehdottomasti. Hän rakasti työtään niin paljon, että kykeni nukkumaan sen vieressä. Hehhehheheh.
Ohjaajalla on ilmeisesti tällaisesta työskentelytavasta paljonkin kokemusta, kun hänen isosiänsä jo oli suomalaisen elokuva-alan vaikuttaja Väinö Mäkelä. Heheheh.
Olikin niin mahdottoman hauska komedia. Siinä ne olivat Anna Kontulan tyhmät työläiset ja köyhät ihan ilmiasuun puettuina: laiskoja varkaita, kieroja kuin Muttisen akan silmät, keskenään kyräileviä ja halpamaisia. Sillehän sopii nauraa. Täysin moraalitonta porukkaa. Raskaana oleva äitikin vetää vain röökiä ja puhaltaa savut vastasyntyneen naamalle. Hehehehhehe.
Mutta ei hätää. Muutos on tulossa. Tv-kolmosen kymmenen uutisten ykkösaiheena markkinoitiin tieto, että suomalaiset ovat jälleen kiinnostuneet kansankapitalismista. Rahat suorastaan virtaavat säästötileiltä sijoitusrahastoihin. Hehhehhehheheh – hehee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti