perjantai 21. maaliskuuta 2014

Varokaa kaikki vaivaisetMinä suosittelen kaikkia kakkostyypin diabeetikkoja eroamaan Diabetesliitosta, koska se on nyt Osmo Soininvaaran johdolla ryhtynyt syrjimään kakkostyypin diabeetikkoja lääkekorvausasiassa. Olisi kiinnostavaa tietää, mitä sanoo Suomen Eettinen lautakunta. 

Tämä syrjintä ei ole mikään uusi asia. Tällaista käytäntöä on ajettu jo yli kaksikymmentä vuotta. On syytetty ihmistä itseään vakavan taudin aiheuttajaksi, vaikka viimeisen tiedon mukaan diabeteksen tyyppejä on niin monia, että niitä ei edes voi erotella toisistaan, vaan kaikki on lopulta yhtä ja samaa.

Osan diabeetikoiden lääkekorvauksia hallitus on nyt heikentämässä, vaikka sillä ei ole kompetenssia diagnoosien tekemiseen. Ilmeisesti Suomeen halutaan lisää sokeita ja jalattomia kansalaisia, jotka kuolevat pois ennen aikojaan. Tällainen ihmisten kohtelu on perustuslain vastainen.

Erityisesti minua huolettavat ne ihmiset, jotka eivät kykene tekemään mitään oman sairautensa helpottamiseksi. Heidän on tyydyttävä ruokajonosta saatavaan leipään ja muuhun hiilihydraattimössöön sekä vanhentuneisiin elintarvikkeisiin, jotka aiheuttavat myös syöpää. Jos heillä vielä on liikuntavaikeuksia, he eivät kykene hoitamaan sairauttaan edes liikkumalla.

Nyt ovat liipasimella kakkostyypin diabeetikot. Heidät jätetään hoitamatta. Ketkä seuraavaksi? Kohta kai jo uunit sauhuavat kaikkien heikkojen ja sairaiden eliminoimiseksi.

Rikkaisiin hallituksen kalmankäsi ei yllä. Ei ole koskaan yltänyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti