keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Puoluediktatuurin jyrmyt kasvot. Tuhotaan ne!
Kuva: Kaija Olin-Arvola: Loisia.Tuskin tässä maassa on enää yhtään niin naiivia ihmistä, joka kuvittelisi, että suomalainen poliittinen järjestelmä olisi demokratia, kananvallasta nyt puhumattakaan.

Tässä maassa valtaa pitävät puolueet. Järjestelmää sopii aiheesta nimittää puoluediktatuuriksi.

Eli kaikista tärkeimmistä asioista ja aloitteista päättää kourallinen ihmisiä, yleensä vanhoja miehiä. Demareilla päätöksenteon keskittymä on Helsingin Töölön osasto, johon kuuluvat kaikki silmää tekevät asuinpaikasta riippumatta.

Muissa puolueissa on sama komento ikään kuin Neuvostoliitossa, missä keskuskomitealla oli vallan kaikki avaimet ja jäsenistö juntataan perinteisillä menetelmillä päätösten taakse keinoja kaihtamatta.


Keskittynyt johto täydentää itse itseään. Herrahissillä sinne nostetaan kulloinkin sopivaksi katsottu ja tottelevainen jäsen. Kokoomuksessa Jyrki Katainen pääsi suoraan ytimeen häntä varten perustetusta siilinjärveläisestä paperiosastosta.


Nämä keskuskomiteat asettavat puolueiden ehdokkaat kaikissa vaaleissa. Puolueiden ulkopuolelta on ehdokkaaksi pääseminen tehty lähes mahdottomaksi.

Puoluediktatuuria pidetään pystyssä veronmaksajien rahoilla: suorana puoluetukena, lehdistötukena ja erilaisten piilopuoluetukien avulla, jotka uittavat puolueiden käyttöön rahaa erilaisten kansalaisjärjestöjen välityksellä: nuoriso- ja varhaisnuorisojärjestöistä aina potilasjärjestöihin asti.

Puoluetuen lisäksi tulee tietysti vielä lehdistötuki ja muut avustukset erilaisiin projekteihin, missä niissäkin jaetaan yhteiskunnan varoja lojaliteetin varmistamiseksi periaatteella mulle ja mun kaverille.

Lopusta pitää huolen Suomen keskittynyt joukkotiedotus ja pakkoverolla ylläpidetty Yle, joka parhaillaan on poliittisen oikeiston äänitorvi.

Ja niin kuin diktatuureihin aina kuuluu nepotismi, niin se on Suomessakin. Sukulaisten suosimisessa Suomen ohittaa varmasti enää vain Pohjois-Korea.

Tulevissa eduskuntavaaleissa tärkeintä olisi puoluediktatuurin tuhoaminen. Ja se onnistuu vain äänestämällä sellaisia ehdokkaita ja puolueita, jotka eivät ole olleet mukana saattamassa Suomea sen nykyiseen onnettomaan tilaan, missä vanhuksilta viedään jo leipä ja levitekin, maidosta tai muista juomista puhumattakaan.

Nykyiset edustajat ovat jo näyttönsä antaneet ja jälki on kauhistuttava.

Oman edustajasi tekemiset ja tekemättä jättämiset voit tarkistaa vaalivilppikoneesta, joka löytyy täältä.

Vaalivilppikoneesta näet, miten edustajat ovat lupauksensa pettäneet. Tosin sekin voi antaa vääristetyn kuvan siksi, että kaikki edustajat eivät ole koneisiin vastanneet tai ovat vastanneet valinnalla: ei osaa sanoa. Viime vaalien alla kokeilin pariinkin koneeseen vastata joka kysymykseen: en osaa sanoa ja sillä kurilla ehdokkaiden kärkeen nousivat kokoomus ja perussuomalaiset.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti