sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Amerikkalaisen unelman sirpaleet

 
Nyt jo eläkkeellä oleva uutistoimittaja Urpo Martikainen kertoo  ET-lehden haastattelussa vuonna 2008, että koskaan ei tiedä, milloin käsissä on jymyuutinen. Esimerkkinä hän mainitsee WTC-tornien romahtamisen. ”Niistä saatiin aluksi pienia tiedonmurusia ja ihmeteltiin, mistä oikein on kysymys. WTC-torneista tuli aluksi hieman savua ja saimme hämäriä tietoja, että sinne on mukamas joku lentokone törmännyt”,  sanoo Urpo Martikainen.
Toisaalla haastattelussa hän kertoo: ”Elämään on tullut elementtejä, jotka ovat tuntemattomia. Esimerkiksi terrorismi on muuttanut meidän kaikkien elämää, sitä ei voi verrata mihinkään aikaisempaan historian ilmiöön, koska enää ei ole sellaista eristäytynyttä Tyynenmeren saarta, johon se ei vaikuttaisi. Ja kaikki anovat, ettei paluuta entiseen ole.”
Omaa työtään Urpo Martikainen luonnehtii sanoilla: ”Perusasetelma eli se, että uutistyötä tekevä tietää jotakin asioita ennen muita ja pikkuisen enemmän kuin muut, on jännittävä ja tyydyttää poikamaista uteliaisuutta.”  Jehovan todistajana hän sanoo maailmankuvansa perustuvan raamattuun ja uutistyötään ohjaavan Ylen vanhan ohjelmatoiminnan julistuksen: ”uutisten tarkoitus on tarjota ihmisille tarkkoja ja tasapuolisia aineksia monipuolisen maailmankuvan luomista varten.”
Jokohan olisi korkea aika kertoa ihmisille, mitä todella tapahtui 11 syyskuuta 2001 New Yorkissa tapahtui, sillä seuraukset ovat jo aikoja paljastuneet?
"9/11-tapahtumien jälkeen Yhdysvallat on käyttänyt miljardeja dollareita sodankäyntiin, jonka ainoa ajateltavissa tarkoitus on suojella Rothschildien valtaa ja varallisuutta  Israelissa ja orjuuttaa Yhdysvallat velkahyökyaallon alle.
9/11-tapahtumista alkaneet sodat ovat tuhonneet Yhdysvaltojen talouden. Ennen 9/11 ei taloudessa ollut mitään olennaista alijäämää. 9/11 jälkeen Yhdysvallat on vajonnut lähes konkurssiin. Tänään virallinen Yhdysvaltain valtionvelka on lähes 17 miljardia dollaria. Se kasvaa lähes kaksi ja puoli miljoonaa dollaria päivässä. Jokainen mies, nainen ja lapsi Amerikassa on henkilökohtaisesti velkaa yli 50000 dollaria Rothschildeille ja heidän kansainvälisille pankkiiriystävilleen. Ja mikä pahinta velkojen lisäksi tulevat eksponentiaalisesti kasvavat korot.
Koska USA:n talous polkee paikoillaan, teollisuuskaupungit tuhoutuvat ensimmäisinä. Detroit on virallisesti konkurssissa ja yli kolmasosasta kaupunkia on tullut joutomaata. Tämä enteilee muidenkin teollisuuskaupunkien tulevaisuutta.
Detroitista on tullut amerikkalaisen unelman särkymisen symboli."
 
(Lähteet: ET-lehti No 3, 4.3.2008, ss. 10-14,
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti