lauantai 26. lokakuuta 2013

Mitä seuraavaksi?

Vapaasti suomennettuna: "Korporaatioiden valta kumoutuu, kun me lakkaamme ostamasta, mitä he myyvät... ideoitaan, historian tulkintojaan, sotiaan, aseitaan ja heidän välttämättömyyksiään. Muista: Meitä on paljon ja heitä vähän. He tarvitsevat meitä enemmän kuin me heitä. Toisenlainen maailma on mahdollinen, se on tulossa. Hiljaisena päivänä kuulen sen hengittävän." - Arundhati Roy -
 
Eu-vaalit lähestyvät ja keskustelua näytetään käyvän sillä tasolla, että nykyiselle EU:lle olisi jotain tehtävissä. Arvuutellaan liittovaltiokehityksen vaihetta ja suomalainenkin rahavalta Björn Wahlroosin suulla antaa ohjeita Euroopan Keskuspankille.
Ihmiset asettavat toivonsa EU:n kaatamiseen.
Kuitenkin jo nyt ollaan ottamassa uutta askelta kohti Yhdysvaltojen, EU:n ja Japanin välistä vapaakauppa-aluetta TAFTAa. Vireillä on myös pankkien (lue raharikkaiden) auttamiseksi perustettava pankkiunioni.
Poliitikkojen puheissa vilahtelevat entistä useammin sanat transatlanttinen ja uusi maailmanjärjestys, jälkimmäinen tosin vielä varovaisemmin. Salaliittohörhön ja foliohatun tittelin saa helposti ja nopeasti, jos tavallinen sukankuluttaja mainitsee kirjaimet NWO (New Word Order).
Näin siitäkin huolimatta, että presidentti Sauli Niinistö omassa vaalikampanjassaan puhui uudesta maailmanjärjestyksestä. Saksalaisen PIK-ilmastokeskuksen ohjelmassa vastaava tavoite on ollut jo vuosia. Instituutti on liittokanslerin neuvonantaja.
On hyvä muistaa, miten EU ui vaalikarjan tietoisuuteen vähitellen ja sitten juna jo melkein yhtäkkiä oli jättämässäkin meidät ja kiire tuli. Junaan kerittiin eikä se enää pysähdy.
YK ja kansainvälinen eliitti haluaa siirtää vallan pois kansallisvaltioilta. Näitä tavoitteita ajetaan niin Bilderberg-ryhmässä kuin Rockefeller säätiössä. Ilmastopaneeli IPCC on väline, jonka ilmastopelotteen avulla rakennetaan ylikansallista päätöksentekojärjestelmää.
Nyt on korkea aika avata silmät katsomaan ulos Euroopasta koko maailmaa.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti