lauantai 12. huhtikuuta 2014

Hullut hamsterit

Hullut hamsterit

Voi miten he ovat säälittäviä nämä hullut hamsterit. Jotkut tukkivat talonsa tavaroilla niin, etteivät itse sekaan mahdu.
On kaikenlaista romua ja roinaa, seassa kissanraatoja ja rotanpaskaa. Heitä varten on monenlaista terapeuttia, jotka yrittävät auttaa ihmistä luopumaan kalleimmastaan.
Näistä hamstereista on luotu oikein uusi tv-formaatti, missä itkeviä ihmisiä suostutaan luopumaan aarteistaan.
Toinen suosittu formaatti, joka myös käsittelee hamstrausta, ovat antiikki- ja huutokauppaohjelmat. Ihmiset eivät koskaan tunnu saavan tarpeekseen räteistä ja lumpuista.
Samanlaisia hamstereita ovat tietysti ahneet rahankerääjät, mutta heihin suhtaudutaan mitä suurimmalla pidättyväisyydellä . Heitä katsotaan kaukaa. Heitä kunnioitetaan. Heitä käsitellään silkkihansikkain, yleensä nimettöminä ja kasvottomina.
He kokoontuvat salaisiin kokouksiinsa päättämään maailman asioista. Seuraavan kokouksen he pitävät 28.5.-1.6.2014 Köpenhaminassa. Turvajärjestelyt ovat valtavat. Katso lisää täältä.
Kauppalehden mukaan maailmassa on tänä vuonna 2 170 dollarimiljardööriä. Lisää aiheesta täällä.
Siinä joukko, joka on hamstrannut itselleen täysin kohtuuttoman määrän omaisuutta. Jonkin käsityksen saa asiasta, kun ajattelee, että 10 prosenttia maailman ihmisistä omistaa 90 prosenttia kaikesta.
Eikö missään ole terapeuttia, joka parantaisi nämä ihmiset?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti