maanantai 15. syyskuuta 2014

Kiinalainen juttu


Kuva: Kaija Olin-Arvola: KorvamerkittyKiinalainen Kansan Tribuuni -lehti on julkaissut tutkimustuloksen, jonka mukaan kiinalaiset ovat epäuskottavia sivustakatsojia, itsekkäisä ja epäluotettavia. He käyttäytyvät väkivaltaisesti ja epäsosiaalisisesti. Ovat ahdistuneita elämän edessä ja murehtivat sosiaalista asemaansa.

Kiinalaiset ovat myös hedonisteja ja masokisteja sekä nousukkaita, jotka pröystäilevät asemallaan ja omaisuudellaan.

Syynä tähän ovat virkamiehet, jotka eivät välitä ihmisten elämästä ja kuvittelevat olevansa jumalista seuraavia. Osa pitää tähän syynä korruptiota ja markkinataloutta.

Tämän perusteella mietin, mitkä olisivat suomalaisten perisynnit ja äkkiä ajateltuna päättelin näin: Suomalaisia vaivaavat alemmuudentunteiden kaikki lajit, jotka johtavat kateuteen, hillittömään kilpailuun, teeskentelyyn, pahantahtoisuuteen, heikompien sortamiseen ja muukalaisvihaan.


FB-kaverini Rauli Suhonen lisäsi listaan wannebeläisyyden eli epärealistisen uskon, että on mukana voittajien sakissa, vaikka asia on tasan päin vastoin?


Ominaisuuksien syyt Suomessa lienevät samat kuin Kiinassakin. Talousjärjestelmä pakottaa ihmiset syntymästään lähtien toisiaan vastaan.


Voisiko asialle tehdä jotain?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti