lauantai 6. syyskuuta 2014

Onneksi on vielä järjenvaloa maailmassaKuva: Kaija Olin-Arvola Noiden saarten taakana Naton sotalaivat melusivat 6.9.

Eilen illalla alkoi niin ottaa pannuun, kun Ylen uutiset paahtoi täysillä Nato-propagandaa ja Venäjä-uhkaa tuutin täydeltä. Tein aiheesta päivityksen: ”Jatkuvalla syötöllä nyt suomalaisia aivopestään Natolla Venäjän uhkaa vastaan. Joka puolella on nyt Venäjän uhka, median luoma Venäjän uhka, ihan omatekoinen. Median vainoharhalla aivopestään nyt Natoon liittymistä ja Nato tuo lisää nopeantoiminnan joukkoja ja vielä nopeamman toiminnan joukkoja ja nopean toiminnan kärkijoukkoja Venäjän rajoille. Siis missä se uhka on? Hankoniemellä harjoitellaan natoyhteensopivuutta. Jääkäreitä lähetetään Saksaan. Venäjä uhkaa, kirkuvat vainoharhaiset kuin 30-luvulla konsanaan. Ja niin sota silloin sitten saatiinkin. Että niinkö pitäisi tapahtua nytkin?

Ilahduin niin tämän päivityksen saamista kommenteista, tykkäyksistä ja jaoista, että haluan tallettaa ne kaikki blogiini.
Lomakkeen yläreuna
  Antti V SoininenEsko Juhani HirvonenKaija Haavisto ja 40 muuta tykkäävät tästä.
 • Erkki Kelloniemi Mannisen Marja sentään sai Yle uutisissa läpi asiallisen(huonompia ja vieläkin huonompia on tullut) reportaasin Donetskista. "Venäjä sai mitä halusi", oli Matti Rönkän repliikki. Ja UPIn Smith kävi lallatamassa laulunsa. Että Näin Yle uutiset.
  19 t · Tykkää · 2
 • Timo Penttila Neuvostoliitto halusi syksyllä -39 perustaa laivastotukikohdan Suomen Hankoniemeen. - Suomi ei suostunut tähän ja tämä oli myös tärkeä syy siihen, että Talvisota syttyi. "Aina jos suurvalta vaatii tukikohtaa jonnekin, on syytä suostua !" Niinhän se on. Koko Talvisota olisi kenties vältetty.
  19 t · Tykkää · 2
 • Tapsa Vuorio En lietso sotaa enkä sitä mihinkään maailman kolkaan haluais. Mutta sama sairas ryssänviha on valloillaan kun 30 luvulla. Ryään joka oli antanut suomelle itsenäisyyden. Sitä ei tarvinnut tehdä. Lippulaulumme sanat eivät pidä paikkaansa, jonka mukaan " isät, veljet verellään, vihki sinut viiriksi vapaan maan". Lenin myönsi meille itsenäisyyden jaStalinin armosta saimme sen säilyttää. Mutta sama kaiku on taas askelten. Surullistsa.
  18 t · Tykkää · 3
 • Matti Ryynänen Nyt on todella tekeillä uusi sota, äärioikeistoa ei enää rauha kiinnosta! Tuossa yle.n uutisten lukijakin kertoi oikein selkä kenossa ja vaahto suunpielessä nato sitä nato tätä! En ymmärrä miksi kaikkien sukupolvien pitää järjestää oma sota?
  18 t · Tykkää · 5
 • Pentti Peltonen · 28 yhteistä kaveria
  "Rauhantahtoinen" Suomi par`aikaa HUORAA NATO.n kanssa maaperällämme ja vesialueillamme Lounais-Suomessa!
  18 t · Muokattu · Tykkää · 1
 • Anneli Korhonen Kiitos ei.
 • Magdalena Brunberg Länsi tarvitsee aina jonkun tekaistun pahiksen, jotta voi edetä päämääriinsä maailmanvalloitusretkellään. Toisten alistaminen ja nöyryyttäminen vaikka voimakeinoin kuuluu lännen taktiikkaan. Nyt Venäjästä on tehty pahis, jotta Naton rosvojoukkio saa laajentaa reviiriään lähemmäksi Venäjän rajaa. Venäjä ei ole ollut uhka Suomelle, mutta Suomi on nyt uhka Venäjälle koska se on Naton operaatioissa mukana.
  18 t · Tykkää · 8
 • Sinikka Lehmusketo Kuinkahan palijo lienee valamiita asseita suurten länsimaiden varastoissa oottaen käyttöä, kun tarttee niin hirmuisilla tuilla mennäkin tarjoamaan Ukrainallekin mahdollisuuksia ostaakin niitä aseta. Ukrainan oma aseteollisuus loppui tähän , kuten monen muunkin köyhemmän maan on vähentynyt tai loppunut. Irakin kohtalo on niin hurja ja karu Saddamin vallan alasajon ja Irkaissa käydyn sodan jäljiltä, että eipä ole lainkaan ihime, jos amerikkalainen ja länsimainen raakuus ja kyvyttömyys ottaa eri osapuolia huomioon, onkin johtanut niinkin hirvittävän toiminnan järjestön kuin ISIksen syntymiseen. Irakissahan aiottiin nimenomaan sunnit jättääkin vallankäytön ulkopuolelle ja ottaa siihen kurdit ja siiat. Ihan länsimaisin suunnitelmin ryyditettynä. Amerikkalaisethan sinänsä saavuttivat Irakista sen, mitä olivat sieltä hakeneetkin. Irakilainen öljy merkittävältä osin on päässyt länsimaiseen ja amerikkaliseen omistukseen. Kunhan vielä se Syyrian sota loppuisi nykyhallinnon häviöksi, niin lännen pojat pääsisi rakentamaan öljyrikkaalta kurdialeelta sitä öljyjohtoa Syyrian läpi Välimerelle.
  8 t · Tykkää · 2
 • Pekka Aaltonen " ja lopuksi kaikille yhteisesti ja jokaiselle erikseen: varjele noita Suomen herroja, ettei ne toista kertaa löisi päätään karjalan mäntyyn. Aamen."
  6 t · Tykkää · 4
 • Anneli Korhonen Ratioteatteri lähettää vissiin huomenissa Tuntematon sotilas alkuperäisenä...olj eilen Stradassa. Nythän muutes on tulitauko, jonka pitäis johtaa pysyvään rauhaan tuolla ukrainan puolessa, toivotaan parasta.
  5 t · Tykkää · 1Ei kommentteja:

Lähetä kommentti