perjantai 19. syyskuuta 2014

On taas se aika

HS-uutisten kulmapöydässä ritari rohkea Jussi Halla-aho, joka istuu tuleen toisten takapuolella, vaati Venäjälle uusia pakotteita, vaikka Suomeen kuinka sattuisi. Halla-ahoon itseensä ei satu, hän on jo pelastautunut Brysseliin.

Perussuomalaisten puoluetoimistoon oli anarkistiryhmä tehnyt iskun, rikkonut ikkunan ja koko joukon toimistotarvikkeita, katkonut varmaan nipullisen kyniä ja pissannut tulostimen värikasettiin. Luultavasti tarvikkeet oli erittäin hyvin vakuutettu. Toivotaan niin.

Anarkisteja Suomessa onkin paljon. Turun Natovastaisessa mielenosoituksessakin nähtiin peräti yksi anarkisti lippuineen. Poliisin mukaan mielenosoitus sujui rauhallisesti. Niin kuin kuvasta näkyy. Ihan rauhallinen on mielenosoittaja. 


Ukrainan presidentti Petro Porošenko kävi kerjuulla Amerikassa ja saikin kymmeniä miljoonia sodan käymiseen oman maansa kielivähemmistöä vastaan. Aivan harmiton tämä suklaakeisari ei ole, hän nimittäin omistaa suklaatehtaan lisäksi ainakin varustamon ja tehtaan, joka valmistaa kranaatinheittimiä. Mediaomistusta hänellä on totta kai ja omaisuuden arvoksi on arvioitu 1,3 Yhdysvaltain dollaria.  Ei ihme, että sotaa pitäisi laajentaa.

Varsin villiksi juttu on mennyt, kun Suomen valtion omistama ”tiedotusväline” Yle on keksinyt, että Suomessa on trolleja, jotka puhuvat Venäjän piikkiin. Sellaiset pitäisi ilmiantaa välittömästi. Niin on Suomessa aina tehty. Suomi on ilmiantajien luvattu maa.

Hirvittävää haloota pidetään siitä, että venäjänkielistä vähemmistöä Ukrainan fasistien järjestämissä rähinöissä on auttamassa jokunen venäläinen. Miten tämä eroaa siitä, että Suomeakin sodassa auttoivat veljeskansan urhoolliset sissit ja jopa ruotsalaiset vapaaehtoiset?

Ehkä maailma pelastuisi, jos Suomi liitettäisiin Tallinnan alaisuuteen. Rakennetaan se tunneli Suomenlahden ali, niin siinä meillä jo sitten onkin suurvalta lilliputtien komennossa. Ja hyvin pyyhkii. Köyhät nyyhkii.

Rauhaa, sanon minä. Rauha on ainut järkevä vaihtoehto. Pannaan johtajat häkkiin tappelemaan keskenään. Laitetaan niistä kiertävä sirkus. Eiköhän se siitä sitten.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti