maanantai 2. syyskuuta 2013

Mitä minä sanoin?

Kuva: Kapitalismin pyramidi

Jo silloin, kun Stephen Elop kumipallona pomppi ottamaan vastaan virkaansa ja miljooniin nousevia palkkioitaan, minä kaikkien tieteiden tohtorina sanoin, että siinä meni Suomen talouden kruununjalokivi. Ja tässä sitä nyt ollaan.
 
Eikä tämä ole mitään sattumaa eikä mitään dramaattista ole tapahtunut niin kuin analyytikko Amerikassa epäili Ylen uutisille. Kapitalismissa lamat tehdään juuri siitä syystä, että rikkaat rikastuvat ja köyhät köyhtyvät.
 
Laman aikana tehdään suuria kauppoja, joissa valta ja omaisuusmassat siirtyvät ja kasaantuvat niille, joilla rikkautta ennestäänkin on. Ei siinä katsota muiden kuin niiden etuja, joita kiinnostaa vain ja ainoastaan kaksi asiaa: raha ja valta. Ja tietysti juoksupojat palkitaan ruhtinaallisesti. Jorma Ollila on nyt varmasti onnensa kukkloilla. Onhan hän ahkerimpia suomalaisia Bilderbergin kävijöitä ja jo Shellillä palkittu.
 
Marxin sanoin: Pääomalla ei ole isänmaata.

P.S. Jos joltain jäi eilen katsomatta MOT ohjelma Bilderbergeistä kertova Maailmanherrojen salaseura, niin sen voi katsoa täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti