tiistai 22. tammikuuta 2013

Lisää tuskaa ja vyönkiristystä


"Työväenpuolue ja köyhien ystävä" Perussuomalaiset on käymässä oikein vihalla köyhien ja työläisten kimppuun. Eilen Ylen uutiset kertoivat nobody Sampo Terhon vaativan työttömille lisää raippaa pakkotyöllä ja työttömyysturvaa heikentämällä.

Pikkuparonien asiallahan tässä selvästi ollaan. Hehän olisivat valmiita joka hetki puhtaan orjuuden palauttamiseen. Budjettileikkauksilla halutaan näyttää vinoutunutta sankaruutta, vaikka niihin ei todellista tarvetta olisikaan.

Arvonlisäveron korotuksilla käydään kaikkein heikoimpien kimppuun kiukulla, joka hakee vertaistaan. Inflaatio on jo vienyt lähes kokonaan ostovoiman minimituloilla eläviltä. Leipäjonot pitenevät ja lääkkeet jäävät entistä useammin ottamatta. Viikatemies korjaa runsasta satoa ja tämä lienee tarkoituksin.

Laittamalla korkeakoulut maksullisiksi tuetaan kehitystä, joka jo nyt on muuttunut säännöksi: lääkärien lapsista tulee lääkäreitä, tuomareitten tuomareita ja juomareitten juomareita. Sääty-yhteiskunta on totalitaristien mieleen.

Kehitysavun leikkaamisella osoitetaan jälleen kerran, että perussuomalaiset eivät ymmärrä, mihin heidän oma hyvinvointinsa ja länsimainen hyvinvointi yleensä perustuvat. Niistä on kiittäminen köyhien maiden ihmisten loputonta riistoa ja hyväksikäyttöä.

Jos perussuomalaiset olisivat todella yhteiskunnan heikoimpien asialla, he puolustaisivat avoimesti niitä ihmisiä, joiden työllä kaikki hyvinvointi on luotu.

Ottamalla säästöjä sotimisesta, rahaa voitaisiin käyttää sivistykseen ja kulttuuriin, joiden huutavasta pulasta tämäkin populistinen esitys kertoo.Kuvat: Kaija Olin-Arvola sarjasta Kylmää kyytiä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti