lauantai 19. tammikuuta 2013

Eläkeläiset Malesiaan

Nimeltä mainitsematon pääkaupunkiseudulla ilmestyvä tabloidi julkaisee tämän tästä juttuja, joilla ei ole muuta tarkoitusta kuin muokata mielipiteitä ja manipuloida ihmiset äärimmäiseen individualismiin, jonka tuloksena heikot jätetään heitteille.

Milloin ovat näennäiseen viisauteen piilotettuna viha köyhiä ja osattomia kohtaan, milloin sihtiin otetaan eläkeläiset. Vahingossakaan katsetta ei kohdisteta maailman rikkaisiin ja finanssioligarkeihin, joiden ahneus on suistamassa koko maapallon radaltaan. Noin 15 000 ihmistä tähän rinkiin kuuluvaa raharikasta päättää maailman asioista ja myös siitä, että joka päivä maailmassa kuolee 17 000 ihmistä nälkään.

Koska näiden rikkaiden omaisuus on pyhää ja koskematonta, nyt vaaditaan eläkeläisiä raatamaan vielä muutama vuosi heidän hyväkseen. He elivät lapsuutensa sodan jälkeisessä niukkuudessa. He menivät töihin nuorina, osa jo 13-vuotiaina. He osallistuivat yhteiskunnallisiin liikkeisiin, joiden työn tulosta oli yhteiskunnan demokratisoituminen, mielipiteiden avartuminen ja pohjoismainen hyvinvointi.

Heidän työhistoriansa alkuvuosista on varastettu koko eläkekertymä, joiltakin jopa kymmenen vuotta. He ovat maksaneet eläke- ja sosiaaliturvamaksunsa. He maksavat 800 euron eläkkeestä veroa neljänneksen arvonlisäverona ja siihen päälle kaikki muut maksut ja ylimääräiset verot. Heidän rahansa palaavat verottajalle parissa viikossa. Leipäjonoista haetaan ruoka. Kun rahat loppuvat, lääkkeet jätetään ottamatta.

Tätä vauhtia eläkeläiset kuolevat jo sellaista tahtia, että viisaat kassanvartijat ovat jo kertoneet, että tästä syystä olisi jopa mahdollista korottaa kaikkein pienimpiä eläkkeitä.

Sitten tulee joku maitoparta, joka rupeaa syyttämään näitä ihmisiä liian valmiista maailmasta, johon on itse joutunut syntymään. Eläkeläiset joutaisivat näiden mielestä muuttamaan vaikka Malesiaan, koska siellä 800 eurolla tulisi hyvin toimeen. Ja näiden märkäkorvien puoluetausta on helppo arvata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti