keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Voi mun orwellini!

Kuva: Kaija Olin-Arvola

Kyllä siinä ulkomaalainen turisti viimeistään on hämmästyksestä ymmyrkäinen, kun suomalainen kassa alkaa tivata viinan ja tupakin ostoon papereita alle kolmikymppisiltä. Miksei yhtä hyvin siirretä viinan ja tupakan myyntiä niille erikseen tarkoitettuihin kauppoihin, mihin pääsisi sisälle vain Kela-korttia tai passia vilauttamalla.

Kodinturvajoukot ovat jo liikkeellä ainakin Pohojanmaalla, mistä kehitys on ennenkin saanut alkunsa. Saapasrasva haisee jo.

Seuraavaksi poliisit jahtaamaan koululaisia kouluun, kun ei ole tarpeeksi kiinniotettavia rosmoja heillä tai meillä. Miten vain.

Miksei saman tien aseisteta koko kansaa niin kuin Ameriikoissa. Pyssyllä uhaten kaikki vain ruotuun ja järjestykseen. Aseenkantolupa myös juuri kävelemään oppineille.

Ja mitä vielä? Itä-Suomessa ei saa opettaa venäjää, koska ensimmäisen vieraan kielen pitää olla ruotsi jonkin vanhan ammuvainaan aikaisen lain mukaan.

Kaiken huipuksi vielä liikenneministerin ehdotus, että ruvetaan satelliittipaikannuksella kyttäämään autoilijoita ja laittamaan veroa niskaan ajojen mukaan.

Iso veli valvoo. Hyvästi vapaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti