tiistai 23. lokakuuta 2012

Suomi valmistamaan dildojaEtelä-Suomessa metsät kaatuvat ryskyen. Ny viedään viimeisetkin risut ja kannot metsistä polttouuneihin. Metsänpohjat raavitaan niin puhtaiksi, ettei vadelmakaan enää jaksa kasvaa ja tehdä marjoja. Uutta istutusmetsää on pakko lannoittaa, kun taimia ei enää istuteta vanhan kannon juurelle.

Helsinki on juuri saanut kunnian olla vuoden designpääkaupunki. Muotoilukriitikko Kaj Kalin ”sanoo suoraan, että designpääkaupunkivuoden budjettirahat ovat menneet vääriin taskuihin. Tätä mieltä hän oli jo puolitoista vuotta sitten.

– Mutta kun on yksin oikeassa, on väärässä, hän naurahtaa.

Budjetti on ollut 16 miljoonaa. Tuosta summasta hallintoon on uponnut Kallinin varovaisen arvion mukaan ainakin 3,5 miljoonaa.

– Etupäässä tässä on rahoitettu sisäpiirin tapahtumia. Rahaa on palanut illallisiin ja järjestäjien suuriin kuukausipalkkoihin.”

Suomi on myös suuri kullantuottaja, mutta kaivokset eivät ole suomalaisten omistuksessa. Leväperäiset poliitikot antavat kansallisomaisuuden ja rikkauksien valua ulkomaille niitä edes verottamatta.

Suomessa on arviolta 50 000 nuorta kateissa. Toisin sanoen he eivät ole koulutuksessa eivätkä työssä. Eikö olisi mahdollista kouluttaa maahan suurta joukkoa puu- ja kultaseppiä, jotka jalostaisivat rikkautemme maailmanmarkkinoille.

Kestävistä huonekaluista on huutava pula. Ennen niitä osattiin tehdä ja ne kestivät monen sukupolven ajan.

Uusia innovaatioitakin voisi kehitellä ja ottaa mallia, vaikka tästä saksalaisyrityksestä, joka valmistaa puusta korkealaatuisia dildoja. Markkinat lienevät rajattomat ja puusta on moneksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti