keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Miksi Sauli Niinistö ja muut pelottelevat?


Kuva: Johannes Heinonen.

Puheet kipeistä leikkauksista, jotka ovat pahempia kuin 90-luvun laman jälkeen ja jopa sotakorvausten maksamiseen verrattava ponnistus, palvelevat vain niitä, jotka haluavat siirtää kansankunnan luoman työn tulokset maailman rikkaille. Näiden rikkaiden kärki muodostuu 5000 ihmisestä. Heidän tahtoaan toteutetaan, koska he kykenevät korruptoimaan päättäjät. Näiden rikkaiden pöydiltä tipahtelee murusia, joita poliittiset päättäjät ympäri maailman lattialta keräävät.

Maksumiehiksi pannaan kaikki, jopa syntymättömät lapset neljänteen ja viidenteen polveen. Samat kurkunleikkaajat toteuttavat kansan ryöstämisen kuin 90-luvun laman ”hoidossakin”.

Hoetaan pakkoa, pakkoa ja pakkoa ja menemistä läpi harmaan kiven. Tähän on tultu siksi, että rikkaat on vapautettu veroista ja maa velkaannutettu yksityistämällä palvelut niin pitkälle kuin se suinkin on ollut mahdollista. Yksityistämisen on sanellut oikeistolainen ideologia, ei järki ja omatunto. Ja vasemmisto pokkaa.

Eilisessä puheessaan presidentti Sauli Niinistö mainitsi 90-luvun uhrit, joita olivat suomalaiset yrittäjät ja työttömät. Ja nyt temppu aiotaan uusia. Jo silloin olisi voitu pelastaa pankkien sijasta ihmiset suuntaamalla miljardien pankkituet velallisille. Valinta uhrata ihmiset oli ideologinen.

Kepun Juha Sipilän vertaus sotakorvauksiin pätee sikäli, että nyt maksetaan taloudellisen sodankäynnin tappioita osoitteeseen, missä on pelaamalla hävitetty ihmisten rahat ja sosiaaliturva. Ja toistan: Jälleen kasinopelien maksajiksi laitetaan työtätekevät ihmiset neljänteen ja viidenteen polveen asti. Sipilä miljoonineen lienee hyötyjien puolella. Jokainen tuijottaa omaan salkkuunsa.

Mitään ei ole opittu Koiviston konklaavista. Syytä olisi. Nyt olisi viimeinen hetki ihmisten sanoa: Nyt riittää.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti