torstai 22. toukokuuta 2014

Maansamyyjät - Transatlanttisen liiton puolustajat EU-vaaleissa


Puheena oleva TTIP on "vapaakauppasopimus" dollarin ja pörssikeinottelun pelastamiseksi eurooppalaisten sitomisella dollariin. Sopimuksen mukaan amerikkalaiset ja muut pörssiyritykset saavat estää valtioiden omat turvallisuus-, työllistämis-, ja saastelainsäädännöt. Amerikkalainen lainsäädäntö jyrää Euroopan paikallistalouden, tuhoaa sen ja antaa yrityksille laajan sakotusoikeuden valtioita ja veronmaksajia rahastamaan.
Lobbareiden salaseuran ja salaisen toiminnan paljastamista ajavaa rekisteri-ideaa vastustivat: Jäätteenmäki, Takkula, Terho, Essayah, Korhola, Pietikäinen, Sarvamaa, Jaakonsaari.
"TTIP sopimuksessa tulisi korostaa, että syvää taloudellista ja sosiaalista kriisiä, joka on kohdannut molempia talouksia, ei saa käyttää tekosyynä sosiaali-, ympäristö-, terveys- tai työnormien heikentämiseen, vaan sen sijaan mahdollisessa tulevassa sopimuksessa olisi otettava huomioon kaikkein korkeimmat sosiaali-, ympäristö- ja työnormit”. Tätä kansalaisten turvaa vastustivat: Jäätteenmäki, Takkula, Terho, Essayah, Korhola, Pietikäinen, Sarvamaa, Jaakonsaari
Jäätteenmäki, Takkula, Terho, Essayah, Korhola, Sarvamaa, Jaakonsaari ja Repo vastustivat myös monia muita kohtia, joilla turvattaisiin ihmisten ja ympäristön hyvinvointi. Lähtien kananlihan valkaisemisen kieltämisestä aina sellaisen kansalaisyhteiskunnan foorumin perustamiseen, joka valvoisi määräysten täytäntöönpanoa sekä ympäristön suojelua, eläinten hyvinvointia ja luonnon monimuotoisuuden säilyttämistä.
Suomen edun vastaisesti toimivat iloiset tuhoajat, Saksan pankkien rikastuttajat, dollarin pelastajat sotataloudella ja kolonisaation elintila-ideologialla. Rahan syytämistä Kreikan kautta Saksan pankeille ovat kannattaneet: Haglund, Jäätteenmäki, Manner, Itälä, Korhola, Pietikäinen, Jaakonsaari, Repo.
”On todella outoa jos kokoomuksen ja kumppaneiden kannatus Suomessa säilyy ylipäätään missään vaaleissa koska valtapuolueiden mepit ovat Brysselin suojissa puolueensa agendan mukaisesti kannattaneet mm. EU:n investointipankin, eli sen laitoksen jolle verovarojamme työnnetään, takuusummien nostamisen puolesta, eli että annetaan lissää vaan hyntsyä Kreikalle sun muille! Kreikan lisälainasta tieto isketään kehiin vasta EU vaalien jälkeen, nyt hissutellaan kun omia persuuksia on suojeltava!” sanoo eurovaaliehdokas  Arhi Kuittinen.

(Tiedot Anne Ruuskanen ja Arhi Kuittinen)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti