perjantai 17. toukokuuta 2013

Mille posteljooni nauroi?


Kuva: Kaija Olin-Arvola: Ostaisitko Urpilaiselta käytetyt renkaat?

– Mitä ne oikein kuvittelee? Kuvitteleeko ne tosiaan, että vaihtamalla pari nollaa keskenään saadaan aikaa muuta kuin lisää nollia, tuhisi posteljooni ja paukutti laatikoiden kansia.
– Mihin tuo nyt liittyy.
– Demareiden ministerivaihdoksiin tietysti. Kaksi kolloa akkaa lisää ja missä on niiden ansiot. Toisen nimeä en edes muistanut ennen kuin kertoivat. Urpilaisen olisi pitänyt vaihtaa itsensä. Sehän se ongelma on.
– Mitkä ansiot?
– No eikö ministereillä pitäisi olla ansioita? Eikö päättäjillä pitäisi olla jotain näyttöä siitä, että ovat saaneet jotain aikaan. Halvoista vuokra-asunnoista on puhuttu niin kauan kuin minä muistan. Missä ne ovat? Kysyn vaan. Ja Urpilainen puhuu jääkiekosta. Ei kai politiikka mitään jääkiekkoa ole, vaan yhteisten asioiden hoitamista.
– Eikö se ole hyvä vertaus?
– No siinä mielessä joo, että nytkin taklasivat ja vetivät toisiaan turpiin niin että hampaat lensi. Siksi ne sössöttää. Kovin ovat miehet käyneet vähiin puolueessa. Mahtaa Jungneria nyt harmittaa.
– Mutta he vaihtavat nyt rytmiä.
– Näkisi vaan. Tähän asti on juostu perässä. Meinaako ne nyt ryhtyä ryömimään? Ennen sentään puhuttiin ihmisten oikeudesta verovaroilla kustannettuihin palveluihin. Nyt puhutaan vain siitä oikeudesta, kuka ne palvelut SAA järjestää. Annetaan kaikki veromarkat vaan ylikansallisille ryöstöfirmoille ja pankeille. Siinä on poliitikkojen lupaamat leveät hartiat, joiden varjossa ihmiset saavat kitua aurinkoa näkemättä.
– No aika näyttää.
– Niin näyttää. Seuraavissa vaaleissa keskusta ja perussuomalaiset pesevät demarit menen tullen, nauroi posteljooni ja ajoi tiehensä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti